+387 (0)66 249 878

podrska@think.ba

O NAMA / upoznajte nas

Efikasnost / Efektivnost

Efektivno obavljanje posla je naš prioritet, a efikasnost dolazi uz motivaciju, jer radimo ono što volimo. Vaše zahtjeve obavljamo brzo i kvalitetno, poštujući unaprijed dogovorene rokove.

Posvećenost

Za uspijeh u poslu, pored kompetencija, potrebna je ambicija, visok nivo samopoštovanja, posvećenost poslu i upornost. Odgovoran pristup obavezama, poštovati dogovoreno i prijatan odnos prema klijentima.

Perspektiva

Želimo u budućnosti da usavršavamo naša znanja i da radimo na još mnogo inspirativnih projekata, ne želimo masovnu produkciju već posvećen, profesionalan pristup svakom klijentu.

ČIME SE BAVIMO?

th!nk je kreativna web agencija specijalizovana za web programiranje, web i grafički dizajn, kao i za isplativ eMarketing.

Naš tim pomaže malim i srednjim preduzećima da poboljšaju svoje poslovanje kroz pravilan nastup na internetu. Naša filozofija podrazumijeva potpun i poseban pristup svakom klijentu, bez obzira na to da li se radi o mikro preduzeću ili poznatom brendu. Svako rješenje i svaki prijedlog iznosimo na osnovu toga što je najbolje za klijenta i šta će najefektivnije uticati na unapređenje njihovog poslovanja.

Mi smo ponosni što svoju djelatnost obavljamo u Bosni i Hercegovini, ali to ne znači da ne možemo sarađivati s Vama, ako živite na drugom kraju svijeta.

"NAŠ CILJ
ZADOVOLJNI
KLIJENTI"

- th!nk tim

Samo neki od naših klijenata koji su nam ukazali povjerenje...

Bost d.o.o.
Libertas
Flamingo
Teatar klub
SU-MA Plast
Moj Krov
Monaco
Mojic
Auto Servis Vlacic
Cvijetinović
Digital prints
Fenix
Jovanović Komerc
Orao
Parfimerija

...i još mnogi drugi.